| PROMO VIDEO’S |

Het liefst werk ik voor mensen die iets goeds voor de planeet doen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, de zorg of voor dieren. Zo maak ik al 15 jaar video’s voor Meneer de Leeuw, een transitiebureau voor veranderingen in de samenleving: o.a. URGENDA, THUIS.LAB en Proefdiervrij Innoveren. Met video wordt de abstracte materie concreet in beeld gebracht.

MENEER DE JAGER

Tijdens het filmen van Superouderen voor Meneer de Leeuw maakten we kennis met Meneer de Jager. Een opgewekte man van 96 die nog aan hardlopen deed. Ik heb voor WhoCares een hermontage gemaakt die ruim 100.000 keer bekeken is.

NATIONALE DENKTANK

Tijdens de Nationale DenkTank werken 20 young talents gedurende 4 maanden fulltime aan een actueel maatschappelijk thema, zoals zorg, onderwijs, duurzaamheid en sociale innovatie. Ik heb in totaal ruim 65 video’s mogen maken over o.a. de zomerschool, het expertforum, oplossingen, eindpresentatie, impact, (thema-)partnerschap en het alumninetwerk. Mijn taken: concept, regie, camera, geluid, licht en montage.

DE PIJP LOCAL LEGENDS

Promo video voor sociale media: een aankondiging voor een van de storytelling nights van De Pijp Local Legends. Gemaakt in samenwerking met Mark Dekker voor de doelgroep van 20 tot 40 jaar, met voornamelijk eigen geschoten materiaal, een edit template en rechtenvrije muziek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Storyteller (@rawdistrictdepijp)

BEEMSTERBRONNEN

Dit is de openingsfilm voor Beemsterbronnen, een bijeenkomst voor en door koplopers op het gebied van duurzaamheid. De opdracht was om de bezoekers een inspirerende blik op hun eigen Unesco polder te geven. Mijn taken waren: regie, camera en montage. Script: Fleur Bakker, productie: Claartje Bakker, vormgeving: Bas Kinsbergen, animatie: Rogier Dieks, voice over: Francis Broekhuijsen en muziek: Reinout Verbeek.